Promskoor zingt Violen voor een Vlinder

Het Promskoor Schiedam en het Randstedelijk Begeleidingsorkest zullen op dinsdag 22, woensdag 23 en vrijdag 25 juni een bijzonder concert geven. In "Violen voor een Vlinder" zoals het muziekstuk heet, wordt herdacht dat 10 jaar geleden een einde kwam aan het leven van Nienke Kleiss.
 In opdracht van Yolande, de moeder van Nienke, heeft componist Rob Goorhuis een bijzonder muziekstuk gecomponeerd. De cantate is ook een stuk geworden voor ouders die een kind hebben verloren.
De concerten vinden plaats in het Theater aan de Schie, aanvang 20.15 uur. Het concert op 22 juni is besloten. Voor de concerten van 23 en 25 juni zijn kaarten te koop bij het Theater aan de Schie, tel 010-2467467. Kosten €12,50. Meer informatie: www.violenvooreenvlinder.nl.
Hier kunt u de flyer van Violen voor en Vlinder bekijken.