Promskoor zoekt nieuwe leden

Muziekvereniging Sint Radboud zoekt zangers die mee willen doen met de Schiedam Proms. Het evenement Schiedam Proms wordt gehouden op 9 en 10 mei 2014 in de Margriethal te Schiedam. Het evenement is uitgegroeid tot het grootste muziekfeest in Schiedam.

Dames en heren in alle stemgroepen zijn welkom om op projectbasis van januari tot en met mei mee te zingen en samen met het orkest, solisten en showballet een groots spektakel neer te zetten. De kosten voor deelname aan dit project, wat onder leiding staat van professionele dirigenten, bedragen  55 euro.

De repetities van het Promskoor zijn op woensdagavond van 20:00 tot 22:00 uur in Zaal De Noord aan de Kerkweg 46a te Schiedam.

Vind je het leuk om deel te nemen, dan zien we je graag tijdens de kick-off op woensdag 8 januari 2014 om 20:00 uur in Zaal de Noord. Om je hiervoor aan te melden kun je een berichtje sturen met je naam en stemgroep via ons contactformulier.
Door middel van een stemtest na de eerste paar repetities zullen we je definitief indelen bij een stemgroep.

Denk niet te lang na en meld je aan. We hopen je snel  te zien.