Projectzingen met Gin & Jazz

Op zondag 27 mei 2018 organiseert het Promskoor Schiedam het evenement Gin & Jazz. Tijdens deze muzikale middag in lokaliteit Hoppe aan de Nieuwe Haven in Schiedam kunt u genieten van geweldige gin-cocktails met een nootachtig karakter en jazzmuziek in de brede zin. Denk aan Smile, It don't mean a thing, if you ain't got that swing, All that Jazz, en Here's that rainy day.
Voor niet-leden van het Promskoor is nu de mogelijkheid om op projectbasis mee te zingen. In overleg met dirigent Laurens de Boer kan je, nadat er een stemtest is afgelegd, vanaf begin februari instappen. In dit project is er ook een workshop theatrale vorming en een workshop stemvorming.
Het Promskoor repeteert op woensdagavond van 20 tot 22 uur in Zaal De Noord aan de Kerkweg 46a in Schiedam-Kethel.

Projectvoorwaarden:
Vanaf instappen alle repetities bijwonen incl. workshops t/m uitvoering op 27 mei;
Kosten zijn €75,-;
Instapdatum begin februari, daarna in overleg met de dirigent;
Stemtest vereist;

Aanmelden via het contactformulier!